THE LANGUAGE OF ROSES – UNSPOKEN LANGUAGE

Flowers.. all the women like flowers, who not like it?? Me either.

Hmmm,, thinking about I never get 1 flowers from somebody make me laugh.. at this age, come on! You’re kidding me! 😛

Well, each month has a flower that symbolizes the month of somebody’s birth. Every month has a flower that is sometimes referred to as a Birth Month Flower. And I’m proud to announced that my birth flower is Rose! Yayy! I like rose, for me rose is the most beautiful flower in the world 🙂

June : Rose is the flower of this month. Though roses are available in many colors from red to pink to white to yellow, all with their own special meanings, the underlying message the flowers convey is that of love and passion. Continue reading

OCTOBER COMING

“Oke,,, sekarang uda oktober.. trus hidup loe masih kayak gini-gini aja?”

Arghh… bisikan hati gw semakin keras ngomong kalo gw harus action!! ACTION!!! ACTION!!!

Apa sih yang gw mau? Mimpi yang dulu sempat panas membakar hidup gw dua tahun yang lalu uda nga gw liat lagi. Gw pikir rasanya nga mungkin! Terlalu tinggi! Gw nyerah kemarin-kemarin…

Sampai akhirnya.. sahabat gw menyadarkan dan mengingatkan tentang mimpi gw yang dulu pernah gw sharing ama dia.. dan kali ini dia bilang..

“Loe uda dapat APA???” Dapat APA???” Continue reading

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR

Happy birthday to you..

Happy birthday to you..

Happy birthday.. happy birthday..

Happy birthday dear honey..

Seminggu sebelum hari “H” gua udah mulai nyusun rencana untuk memberikan sesuatu,, kejutan buat hari ulang tahunnya my most wanted precious person in the world (haha lebay).. best friend yang nga boleh di lewatin untuk di kerjain!! Enak aja.. biasa dia ngerjain orang, sekarang harus jadi target kejailan kita-kita.. Hohoho…

Dan,, gua pun mulai merekrut beberapa teman-teman yang siap untuk diajak kerja sama.. Puji Tuhan 😀 teman-teman yang lain juga emang hobi nge-jailin orang, yaa uda.. mulai atur deh susun rencana..

“Kita ikat aja kalo perlu, biar nga kabur!” kata gua. Continue reading

IT IS YOU – NATASHA YAP LYRIC

Hey guys, this time I would like to post one of my favorite song lyric. This song encourage me every time I miss someone who I love most. And every time I listen to this song, my heartbeats so fast and I felt warm inside. First time I heard this song, I tried to find the lyric, but I can’t find it. So, I think this will be the first lyric ever! Check it out! 🙂 Continue reading

DREAM INSIDE (2)

“Hey, wake up Amanda!”

Aku terbangun dari kursi panjang ini, terdengar bisikan yang membangunkan ku, suara yang ku kenal, tapi tidak ada siapa-siapa disini, hanya aku dan kucing manja yang sedari tadi menjilati kaki ku.

“Sebentar???” aku terhenyak, tersadar bahwa aku kebingungan. Rasanya aku berada diruangan yang berbeda. Ku lihat cermin kecil didapur dan kudapati kening ku memar cukup besar.

“Awww!” Aku menjerit ketika menyentuh keningku. “Luka kapan ini?” Aku semakin bingung. “Padahal tadi pulang langsung ketiduran disini.”

“Amanda, are you okay?!!!”

Aku menengok mencari sumber suara itu. Siapa yang memanggilku? Tiba-tiba terlintas di ingatanku seseorang dengan mata coklatnya yang menawan memandangku hangat. “Alexander” bisikku. Continue reading

NOTE TO ME

Don’t ever give up on yourself!!

I used to think like this, seems like nobody care, seems like everyone abandoned you, seems like worthless, seems like it’s a dead end, seems like I can end this pain soon by suicide.

But, try to get out from the box. Then see yourself from the other sights. When I’m in your condition, the moment I try to stand out, I used to think “If I were my mother, how does she feel when she know I’m dead?”

“If I were my friends, they sure will cry for me, coz they are losing a friend”

“However, there is no TOO GOOD or TOO BAD for a personality”

“How she or he hate me, there will be always a good side of me that would REMIND her or him to LOVE me” Continue reading